KONYA / MERAM - Meram Şehit Pilot Ayfer Gök Ortaokulu

Haz

Okulumuz 2022-2023 yılı için Konya'da TIMMS uygulanan pilot okullardan biri oldu. Bu kapsamda iki adet 5. sınıfımız uygulamaya katıldı. Başarılı bir şekilde tamamlanan süreçte çok sayıda değerli idarecimizin, öğretmenimizin emeği geçti; katılım sağlayan öğrencilerimizle beraber kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda düzenlenen spor turnuvalarında sınıflarımız ( kızlar ) kaleli yakan top ve ( erkekler ) futbol dallarında yarışmış olup birinci olan sınıflarımızın fotoğrafları paylaşılmıştır. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde yaşanan ve yüreklerimizi kavuran depremden etkilenen illerimizden Hatay ili Defne İlçesi  Koçören Naciye Tınaztepe İlkokulu ve Ortaokulu okulumuzun kardeş okulu olarak belirlenmiştir. Kardeş okulumuzun öğrencilerinin ayakkabı ve giyim ihtiyaçlarını karşılamak üzere 18 Mayıs Perşembe Günü okulumuzda kermes düzenlenmiş; 34.705 TL kardeş okulumuza gönerilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür eder ; kardeş okulumuzun mesajını paylaşmak isteriz:

Fiziken  burada olmasanızda derdimizi, acımızı tüm duygularımızı bizimle paylaşmaya çalışan Şehit Pilot Ayfer GÖK Ortaokulu nun Müdürü, müdür yardımcıları, öğretmenleri, okul aile birliği başkan ve üyeleri, velileri, öğrencileri kısacası kocaman yürekli güzel insanlar, hepinize iyi günler diliyorum. Bu büyük felakettin öğrencilerimizde açtığı yaraların iyileşmesine, bu zor günlerin bir nebze unutturulmasına  katkı sağladığınız için; Okul personelim, velilerim ve öğrencilerim adına, Şehit Pilot Ayfer GÖK Ortaokulu nun  Müdürü Sayın Mustafa BİNDEBİR, müdür Yardımcısı Hüseyin GÜZEL ve diğer  müdür yardımcıları, öğretmenleri, okul aile birliği başkan ve üyeleri, velileri ve öğrencilerine, emeği ve katkısı bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Allah hayırlarınızı kabul etsin. İyi ki varsınız.

Haz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

15 Mart tarihinde geçekleşen Okul Sporları Yıldızlar Grekoromen Güreş İl Birinciliği Müsabakaları'nda okulumuz 8E sınıfı öğrencisiEmirhan ÇAKIR 68 kg'da 3. olmuştur. Öğrencimizi, ailesini ve beden eğitimi öğretmenimiz Abdulkadir COŞKUN Hocamız'ı tebrik ederiz.

Mrt

5 Mart 2023 tarihinde Selçuklu Bağlarbaşı Spor Salonu'nda yapılan Okul Sporları Küçükler Judo İl Birinciliği Müsabakaları'na okulumuzu temsilen 25 sporcu katılmıştır. Çok çekişmeli geçen müsabakalar neticesinde sporcularımız; 3 altın, 4 gümüş, 9 bronz madalya kazanmıştır. Öğrencilerimizi, ailelerini ve okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Abdulkadir COŞKUN Hocamızı başta olmak üzere müsabakalarda emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

6/D ALPER UĞURLU 50 KG BİRİNCİ

6/E  EMİR SAĞLAM 60+ KG  BİRİNCİ