KONYA / MERAM - Meram Şehit Pilot Ayfer Gök Ortaokulu

Kas

8. sınıf öğrencilerimiz Karatay TOKİ Anadolu Lisesi'ni ziyarete gittiler ve okul hakkında bilgi sahibi oldular.

Kas

Okulumuzda Öğretmenler Günü neşeyle kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarız.

Kas

Milli mücadelemizin mimarı, Cumhuriyetimizin kurucusu, fikirleriyle yolumuzu aydınlatan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi,saygı ve minnetle andık.

Kas

Kod Haftası kapsamında düzenlenen kodlama etkinliğini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimiz 7I sınıfından Yaşar Emin ACAR ve Mehmet Ali Arda ŞAHİN belgelerini okul müdürümüzün elinden almıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okul geneli deneme sınavımızda dereceye giren öğrencilerimiz idaremiz tarafından ödüllendirilmiştir.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız 100. yıldönümünde okulumuzda coşkuyla kutlanmıştır.

Kas

Medeniyet Okulu kapsamında okulumuza gelen ziyarteçilerimiz öğrencilerimize kısa bir tiyatral gösteri sunmuşlardır.

Ekm

İl milli eğitim müdürlüğümüz ve Kızılay ortak projesi kapsamında ilk yardım merkezinden gelen misafirimiz Gülengül TEKİN öğrencilerimize ilk yardim eğitimi vermiştir.

Ekm

"Bilim Haftası Etkinliği" kapsamında 5 ve 6.sınıflara yönelik okul gezimizi fen bilimleri öğretmenleri ile birlikte gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuzda, Filistinli kardeşlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ; dua edildi.

Ekm

Türkiye Judo Federasyon Başkanı Sezer HUYSUZ, okulumuzu ziyarete gelmiştir.

Ekm

Büyükşehir Belediyesi Sancak İtfaiyesi yetkilileri tarafından okulumuz öğretmenlerine yangın konusunda kısa bir bilgilendirme yapılmış ardından tüm okul için yangın tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Öğrencilerimiz, Konya Kitap Günleri etkinliği kapsamında kitap fuarını gezmişler; okulumuz Türkçe öğretmeni ve aynı zamanda yazar olan Tolga Alver ile paylaşımda bulunmuşlardır.

Ekm

8. sınıf öğrencilerimiz, Meram Fen Lisesi ve Meram Anadolu Lisesi'ni gezmişler ve okullar hakkında bilgi almışlardır.

Ekm

Hadimi Gençlik Merkezi'nden gelen misafirlerimiz öğrencilerimize Mevlid-i Nebi etkinliği gerçekleştirmiştir.  Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) hakkında bilgilendirme, sunum, ilahi içerikleri olan programa zaman zaman öğrencilerimiz de katılım göstermiştr. Emeği geçen tüm yetkililerimize teşekkür ederiz.