KONYA / MERAM - Meram Şehit Pilot Ayfer Gök Ortaokulu

Meram Şehit Pilot Ayfer Gök Ortaokulu

Uluğbey Mah. Bozdemir Sk. No 18 Meram KONYA
Vizyon
Okulumuz Milli Eğitim´in genel ve özel amaçları çerçevesinde öğrencilere en iyi şekilde eğitim vermeyi ve onları geleceğe hazırlamayı kendisine hedef edinmiştir. Okulumuz eldeki imkânlarla yetinip imkânsızlıklar içerisinde "Ne yapalım bu imkânlarla ancak bu kadar olur" demek yerine kendi imkânlarını kendisi hazırlamayı hedef edinmiş idareci ve öğretmenleriyle uyumlu bir çalışma alanıdır. Avrupa projeleriyle öğretmen ve öğrencilerine geniş ufuklar açmayı kendisine gaye edinmiştir. Okulumuz vatanını ve milletini seven büyüklerine saygı ve küçüklerine sevgi ile muamele etmeyi davranış haline getirmiş bireyler yetiştirmeyi hedef edinmiştir. Okulumuz Atatürk´ün açmış olduğu yolda "Muasır medeniyetler seviyesine çıkma" hedefi doğrultusunda, muasır medeniyetleri geçme hedefi ve bilinci olan bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Misyon
Başarılar
*Okulumuzu futbol takımı, Konya ili ilkokullar arası futbol turnuvasında İkinci olmuştur. *Okulumuzun judo ve tekvando takımı turnuvalara katılmak için hazırlıklarına devam etmektedir. *Judo’da ilk kez katıldığı okullar arası müsabakalarda il birincisi (takım olarak),Türkiye ikincisi, beşincisi olmuştur. *Sınıflar arası futbol ve voleybol turnuvası devam etmektedir. *Okulumuzun halk oyunları ekibi çalışmalarına devam etmektedir. İlköğretim Okulları sahnelemeli dalda Gaziantep yöresi halk oyunları yarışmasına “yıldızlar” kategorisinde yarışmalara hazırlanmaktadır.
Öğretim Şekli :İkili öğretim.
Sabah : 07:25 - 13.00 Öğle : 13.10 - 18:45 Cuma günü: 13.30-19.05
Kalorifer - doğalgaz
Ulaşım
Kültür Park´ tan 20 nolu Uzunharmanlar ve 21 nolu Kalfalar otobüsleri ile ulaşılabilir. Ayrıca Eski Garaj mevkiinden Kalfalar ve Uzunharmanlar minibüsleri ile de ulaşabilirsiniz.
Uluğbey Mah. Bozdemir Sk. No: 18 Meram KONYA
İl merkezine uzaklık 5 km.