KONYA / MERAM - Meram Şehit Pilot Ayfer Gök Ortaokulu

Kas

Sabahçı ve öğlenci olarak öğretmenlerimizin veli görüşme saatleri paylaşılmıştır.

Kas

1. dönem 1. ortak sınav tarihleri paylaşılmıştır.

Kas

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında 17/05/2016 tarihinde imzalanan "Okul Sağlığı Hizmetleri İşbirliği Protokolü" doğrultusunda iki bakanlığın işbirliği ile okul sağlığı ile ilişkili tüm programların çerçevesini oluşturan ve okul sağlığında bütüncül yaklaşımı hedefleyen "Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı" başlatılmıştır.

Bu program gereği öğrencilerimizin aile hekimleri tarafından periyodik muayene ve izlemlerinin yapılması gerekmektedir.

Tetkik sonuçlarının düzenli çıkabilmesi için öğrencilerimizin aile hekimlerine sabah aç olarak gitmeleri gerekmektedir.

Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı kapsamında aile hekimlerinden alınacak "AİLE HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİ MUAYENE-İZLEM BİLDİRİM FORMU"nun kasım ayı sonuna kadar okul idaremize teslim edilmesi gerekmektedir.

Eyl

2023 LGS merkezi ve yerel sonuçlarımız paylaşılmıştır.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzun giriş-çıkış saatleri paylaşılmıştır.